Om NS Coaching

Konceptet og drive bag min coaching tilgang er, at jeg coacher mine klienter til deres livs bedste form – fysisk og mentalt.

Det hele startede med min egen rejse, efter jeg gik igennem en depression, spiseforstyrrelser og stress, kom jeg så meget stærkere ud på den anden side og vidste, at jeg skulle arbejde med noget som gav mening og værdi.

Som coach vil jeg aldrig vælge ”one size fits all” tilgang, da alle mine klienter er forskellige.
Jeg coacher dem til deres livs bedste form, så de kan leve deres bedste liv. Målet er at opnå både fysisk og mental styrke, hvor de får den nødvendige viden og redskaber i deres transformation, så de kan få resultater der er vedvarende.

Processen hos NS Coaching handler ikke om restriktiv spisning, kostplaner, ‘cheat days’ etc. Det handler om at lære din krop at kende, få viden omkring ernæring, træningsværktøjer så du kan blive en ‘badass’ til din træning, vide hvordan din krop fungerer og hvad den skal bruge m.m. så du kan opnå de resultater du drømmer om.